Okaeri Café lukket – Kære alle vores kærlige kunder (på den fysiske Cafe i Aalborg, Danmark)

Kære alle vores kærlige kunder

🌸Sakura, kirsebærblomster, er i Japan et symbol på både farvel og goddag, slutning og begyndelse.

I to år, har Okaeri Cafe været her i hjertet af Aalborg, hvor man kan møde og nyde autentisk japansk mad, kultur og mennesker, som et socialt sted for dem, der har interesser eller passion for Japan.

Mange af jer har været ind som stamkunder, deltaget i arrangementer, eller kigget ind og hilst med et stort smil – og alle jeres søde kommentar og hilsner fra hele Danmark, Japan og andre internationale lande.

Tusind tak❤️
本当にありがとう。

Nu var det tid til at sige farvel og Itterasshai til Okaeri Cafe (jan 2018 – mar 2020).
Det er samtidig en ny begyndelse.

I stedet for det fysiske sted er vi “Okaeri Japan Connections” her eller der med Japan relevant arrangementer/events/projekter.
Samt foredrag, workshop, tolkning mm. Online eller offline;-)

Vi kan også hjælpe jer/dem der vil åbne butik, cafe eller projekter når der er Japan inkluderet🇯🇵🌏🇩🇰

Selvom beslutningen var klar i efterårs, endte det op som god timing af lukningen under den her situation. Da vi planlagde slutningsfester med kunder og personaler, skete allerede virussituationen, og aflyste det hele for alles sikkerhed.

Vi havde det sværeste til at finde den rigtige personale/leder der kunne overtage og køre videre, imens vi aldrig ville gå på kompromis på Japan “-agtig” vej. Autentisk Japan i Danmark, er konceptet.
Stor tak til alle medarbejdere for at hjælpe cafeen med glæde og passion, til alle kunder, og til alle der har støttet vores fysiske cafe afdeling.

Vi glæder os selv til næste fase, at dele den med jer og fortsætte at skabe det her lille men dejlige samfund sammen.

Kh. Okaeri teamet

Mayu

A Japanese in Denmark. Born and raised in Japan then moved to Aalborg, Denmark in 2017, loving to live here being totally myself. Okaeri Project.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *